De fysieke balie van Dranouter Centrum blijft nog even gesloten, tot er meer versoepelingen zijn. Je komt zo snel mogelijk te weten wanneer je weer via ons een fijne (dag)uitstap kan plannen in het prachtige Heuvelland!

We laten je zo snel mogelijk weten wanneer we jou opnieuw kunnen laten genieten van onze plezante, toeristische activiteiten.

Baliemedewerker Greet deelt al haar tips met jou voor een geslaagde (dag)uitstap. 

We sluiten de deuren van vrijdag 3 september t.e.m. zondag 6 september 2020. 

En wat is er nu leuker dan mét streekeigen producten genieten van het formidabele landschap? Bestel dus snel onze Streekpicknick!

Op zoek naar de geschikte locatie voor je activiteit? Wij verhuren onze concertzaal en polyvalente zaal aan scherpe prijzen. Indien gewenst kan het team van Eetcafé 't Folk uw activiteit van catering voorzien.

Kom je met je groep naar Heuvelland voor bv. een leuke teambuilding, een uitstap met je vereniging of een ontspannende dag met je familie? Of is er een schooluitstap gepland? Zowel voor groepen (link groepen) als scholen werkten we speciale maaltijdvoorstellen uit.

Aan de balie van Dranouter Centrum is een aanbod van streekeigen lekkers te koop. 

De kaartjes van de fiets- en wandellussen zijn gratis te verkrijgen aan de balie van Dranouter Centrum en in Eetcafé 't Folk. 

Goed nieuws: op dinsdag 21 juli is de balie van Dranouter Centrum uitzonderlijk open vanaf 11u00. 

Pagina's