Wie alle etappes van de Klankmakerij heeft doorlopen, verzamelt onderweg punten, experimenteert met klank en doet allerlei weetjes op. 

Op vrijdag 25 juni komen De Madammen van Radio 2 langs voor een live uitzending vanuit De Klankmakerij! Luister op vrijdag 25 juni van 10u tot 12u naar de live uitzending. Je komt alles te weten over De Klankmakerij en wat er allemaal te beleven valt in de prachtige Westhoek...

Ons activiteitenaanbod kreeg een fikse update! Ontdek ons vernieuwd aanbod van activiteiten & workshops voor families, bedrijven, teambuildings en scholen. 

Vanaf de maand mei kan je bij ons terecht om de streekpicknick te boeken. Jouw picknick kan je afhalen tijdens de openingsuren van Eetcafé 't Folk. Wel vragen we om uiterlijk op vrijdagvoormiddag te boeken. Vanaf juni is de fysieke infobalie weer open op zondag & bieden we ons volledig activiteitenaanbod aan.

Tot binnenkort!

We laten je zo snel mogelijk weten wanneer we jou opnieuw kunnen laten genieten van onze plezante, toeristische activiteiten.

Baliemedewerker Greet deelt al haar tips met jou voor een geslaagde (dag)uitstap. 

We sluiten de deuren van vrijdag 3 september t.e.m. zondag 6 september 2020. 

En wat is er nu leuker dan mét streekeigen producten genieten van het formidabele landschap? Bestel dus snel onze Streekpicknick!

Op zoek naar de geschikte locatie voor je activiteit? Wij verhuren onze concertzaal en polyvalente zaal aan scherpe prijzen. Indien gewenst kan het team van Eetcafé 't Folk uw activiteit van catering voorzien.

Kom je met je groep naar Heuvelland voor bv. een leuke teambuilding, een uitstap met je vereniging of een ontspannende dag met je familie? Of is er een schooluitstap gepland? Zowel voor groepen (link groepen) als scholen werkten we speciale maaltijdvoorstellen uit.

Pagina's