Wie alle etappes van de Klankmakerij heeft doorlopen, verzamelt onderweg punten, experimenteert met klank en doet allerlei weetjes op. 

Op vrijdag 25 juni komen De Madammen van Radio 2 langs voor een live uitzending vanuit De Klankmakerij! Luister op vrijdag 25 juni van 10u tot 12u naar de live uitzending. Je komt alles te weten over De Klankmakerij en wat er allemaal te beleven valt in de prachtige Westhoek...

Ons activiteitenaanbod kreeg een fikse update! Ontdek ons vernieuwd aanbod van activiteiten & workshops voor families, bedrijven, teambuildings en scholen. 

Baliemedewerker Greet deelt al haar tips met jou voor een geslaagde (dag)uitstap. 

Op zoek naar de geschikte locatie voor je activiteit? Wij verhuren onze concertzaal en polyvalente zaal aan scherpe prijzen. Indien gewenst kan het team van Eetcafé 't Folk uw activiteit van catering voorzien.

De kaartjes van de fiets- en wandellussen zijn gratis te verkrijgen aan de balie van Dranouter Centrum en in Eetcafé 't Folk. 

Op donderdag 24 oktober vond het laatste groepsbezoek ooit plaats aan het [F] Experience Museum. Het vierde leerjaar van Sint-Fransiscus uit Evergem kwam voor het 16e jaar op rij naar Dranouter voor een bezoekje aan het museum!

Niet alleen de leerlingen, ook de pers was razend benieuwd naar de opening van het nieuwe concept. Op het persmoment werd de naam van het nieuwe doe-museum onthuld: 'De Klanmakerij!'

Zo kom je stilaan meer te weten wat 'De Klankmakerij' precies is...

& Ontdek het activiteitenaanbod van Dranouter Experience.

Op zoek naar een originele activiteit? Neem dan snel een kijkje in ons aanbod!