De Klankmakerij

NIEUW - De Klankmakerij (Dranouter)

Gloednieuwe indoor attractie in Dranouter met klankspelen & doe-opdrachten!

De Klankmakerij is een plek waar spelletjesfanaten, muziekliefhebbers en curieuzeneuzen aan de hand van doe-opdrachten en klankspelen met elkaar in competitie gaan. Wie alle etappes van de Klankmakerij heeft doorlopen, verzamelt onderweg punten, experimenteert met klank en doet allerlei weetjes op. Het Centraal Spelbord stuurt jou en je speelgenoten langs een uniek parcours: van het Verhalenkabinet naar het Akkoordium, tot de Melodiemachine, de Ritmekast & nog veel meer. Benieuwd wie aan het eind van alle kamers het meeste punten heeft gesprokkeld… 

Vanaf het begin van de zomervakantie kan je deze indoor attractie bezoeken. Een ideale, laagdrempelige uitstap voor gezinnen, familie- en vriendengroepen en scholen!

Bezoek hier de website van De Klankmakerij.

Meer plezier rond De Klankmakerij

Wist je dat…

  • Je je bezoek aan De Klankmakerij kan combineren met andere toeristische activiteiten uit het aanbod van Dranouter Centrum? Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten.
  • Je gezellig kan tafelen in Eetcafé ’t Folk? Ga voor een kop koffie met streekeigen zoetigheden, een picknickpakket of voor een warme maaltijd. Klik hier voor meer info over onze maaltijden. 
     

De Klankmakerij is een initiatief van VZW Dranoeter met de steun van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling (ELFPO)