We sluiten de deuren van vrijdag 3 september t.e.m. zondag 6 september 2020. 

En wat is er nu leuker dan mét streekeigen producten genieten van het formidabele landschap? Bestel dus snel onze Streekpicknick!

Op zoek naar de geschikte locatie voor je activiteit? Wij verhuren onze concertzaal en polyvalente zaal aan scherpe prijzen. Indien gewenst kan het team van Eetcafé 't Folk uw activiteit van catering voorzien.

Kom je met je groep naar Heuvelland voor bv. een leuke teambuilding, een uitstap met je vereniging of een ontspannende dag met je familie? Of is er een schooluitstap gepland? Zowel voor groepen (link groepen) als scholen werkten we speciale maaltijdvoorstellen uit.

Aan de balie van Dranouter Centrum is een aanbod van streekeigen lekkers te koop. 

De kaartjes van de fiets- en wandellussen zijn gratis te verkrijgen aan de balie van Dranouter Centrum en in Eetcafé 't Folk. 

Goed nieuws: op dinsdag 21 juli is de balie van Dranouter Centrum uitzonderlijk open vanaf 11u00. 

Dranouter Experience mag de deuren opnieuw openen! We kijken ernaar uit om jou vanaf woensdag 17 juni terug te zien.

Vanaf woensdag 17 juni kan je opnieuw bij Dranouter Experience terecht voor een uiteenlopende waaier aan van mogelijkheden om een ontspannende (dag)uitstap te beleven.

"Voor de aankleding van het museum en de uitwerking kunnen we nog heel wat instrumenten en instrumentenkoffers gebruiken", aldus Bavo Vanden Broeck van Dranoeter vzw. "Wie een schenking doet, die mag als eerste 'De Klankmakerij' komen bezoeken."

Pagina's