Boek de Vertelwandeling 'Armen Gekruist' als groepsactiviteit!

Elk jaar pakt Muziekcentrum Dranouter uit met een nieuwe Winterwandeling, een ontspannend moment om Heuvelland te leren kennen vanuit een unieke invalshoek. Traditiegetrouw schenken we onder de sterrenhemel een hartige borrel bij accordeonmuziek en nodigen we iedereen nadien uit in het warme Eetcafé van Muziekcentrum Dranouter. Dit allemaal onder begeleiding van Meester/Artiest Yves Bondue! 

Thema 'Armen Gekruist!'

Tijdens de 15de editie van de Winterwandeling - 'Armen Gekruist!' - leer je het onderwijsverleden kennen van Heuvelland. Beduimelde catechismussen met ezelsoren, schoolmeesters met twee gouden tanden, de tafels van vermenigvuldiging, opstellen over schoolreizen naar de Meli, krijtstof... Deze herkenbare zaken worden tijdens de wandeling aan elkaar geregen (zoals het parelsnoer dat je vroeger bij zuster Maria leerde aaneenrijgen) met een spannende intrige rond de gekende dorpsfiguren Joshua, Magalie, Gina van kapsalon Margikap, Georges Van Het Sanitair, Romain Met De Zere Tand, pastoor Lemire, en vele, vele, anderen!

De ideale groepsactiviteit!

Een boeiende en ontspannende wandeling, opgeluisterd door muziek en verhalen, met een deugddoende borrel en een heerlijk diner achteraf. Kortom: dit is dé perfecte uitstap voor uw groep! Je kan de wandeling 'Armen Gekruist' boeken voor groepen op een overeen te komen datum. 

Prijzen

  • Winterwandeling inclusief maaltijd: €32,00
  • Winterwandeling zonder maaltijd: €12,00
    Groepen -25 personen betalen een forfait voor de wandeling van € 250
  • Enkel maaltijd:  €22,00
  • Kinderen tem 12 jaar (Winterwandeling + maaltijd):  € 22,00

Interesse om 'Armen Gekruist!' te boeken voor jouw groep? Bel Greet op het nummer 057 44 69 33 of stuur een e-mail naar info@dranoutercentrum.be.

Nadien gezellig tafelen in Eetcafé 't Folk

Na de wandeling gaan we gezellig samen aan tafel in Eetcafé 't Folk. Op het menu staat ragout van everzwijn met amandelkroketjes en gemengde sla. Vanaf  februari bieden we varkensragout aan i.p.v. everzwijnragout. Water en wijn zijn altijd in de prijs inbegrepen.
Vegetarisch alternatief is zeker mogelijk, maar gelieve dit op voorhand door te geven via info@dranoutercentrum.be

Wie individuele tickets wil voor een van de Winterwandelingen, die kan terecht op onze programmapagina