Balie nog even gesloten

Er is licht aan het einde van de tunnel! De overheid kondigde op 5 maart al enkele deugddoende versoepelingen aan. De fysieke balie van Dranouter Centrum blijft echter nog even gesloten, tot er meer versoepelingen zijn. Je komt zo snel mogelijk te weten wanneer je weer via ons een fijne (dag)uitstap kan plannen in het prachtige Heuvelland! 

Uitkijken naar De Klankmakerij

Je geduld wordt echter beloond! Want binnenkort opent er een nieuwe, indoor attractie in ons gebouw: De Klankmakerij! 
De voorbije maanden werd het voormalige F-Experience Museum omgetoverd tot De Klankmakerij. Aan de hand van doe-opdrachten en klankspelen ga je met elkaar in competitie. Wie alle etappes van de Klankmakerij heeft doorlopen, verzamelt onderweg punten, experimenteert met klank en doet allerlei weetjes op over (folk)muziek, haar instrumenten, artiesten, festivals & meer. Vanaf het begin van de zomervakantie kan je deze indoor attractie bezoeken. Een ideale, laagdrempelige uitstap voor gezinnen, familie- en vriendengroepen en scholen!

Volg Het F-Experience Museum / De Klankmakerij op Facebook. Zo blijf je op de hoogte over de verbouwingen, de openingsdatum & meer.

De Klankmakerij is een project van vzw Dranoeter.